Barbati misto - The Stag (2014)

barbati misto 2014 O petrecere a burlacilor cu tema irlandeza, se transforma intr-un haos de nedescris, atunci cand cativa barbati se ocupa de organizarea acesteia.

Gen: Comedie
Data aparitiei: 7 Noiembrie 2014 (Romania)
Durata: 94 minute
Filmul de azi - Nota: 6.2/ 10


Regia: John Butler | Scenariul: Peter McDonald

Un film cu: Andrew Scott, Hugh O'Conor, Peter McDonald, Brian Gleeson, Michael Legge, Andrew Bennett, Amy Huberman, Marcella Plunkett, Justine Mitchell, Amy De Bhrun, Amy Stephenson, Hannah Brogan, Emma Canavan, Breda Coady, Mark Colbert.

Povestea: O comedie cu barbati, pentru barbati. Poate nu la fel de amuzanta ca trilogia The Hangover, dar tema filmului este aceeasi. Este vorba despre cativa prieteni, care trebuie sa organizeze o petrecere a burlacilor intr-un weekend. Petrecerea va avea o tema irlandeza, iar scopul ei este ca fiecare membru sa se distreze pana uita de el. Desi petrecerile de burlaci sunt pline de surprize, lucru ce ar trebui sa fie pe placul barbatilor, exista si personaje care nu stiu cum sa scape de aceasta petrecere. Totul e bine cand se termina... prost, pentru ca asta se va intampla, daca stam sa judecam modul in care protagonistii nostri se descurca cu organizarea.

Barbati misto - The Stag 2014 Trailer

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->