Cabana din padure (2012)

cabana din padure
Cinci prieteni merg in excursie la cabana din padure, unde dau peste ceva inimaginabil, iar acum trebuie sa descopere secretul din spatele acesteia.

Gen: Horror, Mister, Thriller
Data aparitiei: 13 Aprilie 2012 (Statele Unite)
Durata: 95 minute
Filmul de azi - Nota: 6.8/ 10


Regia: Drew Goddard | Scenariul: Joss Whedon

Un film cu: Kristen Connolly, Chris Hemsworth, Anna Hutchison, Fran Kranz, Jesse Williams, Richard Jenkins, Bradley Whitford, Brian White, Amy Acker, Tim De Zarn, Tom Lenk, Dan Payne, Jodelle Ferland, Dan Shea, Maya Massar.

Povestea: Cinci adolescenti planuiesc weekendul vietii lor, vor sa se distreze si sa uite de tot. Pentru asta, isi programeaza un sfarsit de saptamana in padure, la o cabana. Odata ajunsi acolo, realizeaza ca sunt destul de izolati de civilizatie si nu prea au cum sa comunice cu lumea exterioara. Desi pare putin infricosator, casa oarecum misterioasa, le starneste interesul adolescentilor, care decid sa o investigheze dintr-un capat in celalalt. Relicve ciudate si carti nemaivazute ies la iveala, iar dorinta tinerilor de a afla toate aceste lucruri noi nu va face decat sa duca la pieirea acestora. Dupa ce Dana citeste dintr-o carte despre care nu stie nimic, o familie de zombie mortali ies la suprafata din pamanturile in care au fost ingropati si incep sa ii urmareasca pe tineri. Adolescentii sunt intr-un pericol iminent si nu au vreo cale de salvare, pentru ca nu pot comunica si nu pot transmite niciunui oras din apropiere de ce li se intampla. Pe langa asta, dimineata e departe si pana atunci trebuie sa se confrunte singuri cu pericolele pe care ei singuri si le-au cauzat pe fondul teribilismului. Vor reusi toti cinci sa supravietuiasca pana dimineata?

Cabana din padure 2012 Trailer

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->