Casa Magicianului (2014)

casa magicianului
Thunder este o pisica orfana, care se ascunde in casa unui magician pentru a scapa de furtuna, loc unde va descoperi un nou camin.

Gen: Animatie, Aventura, Comedie, Familie
Data aparitiei: 15 August 2014 (Romania)
Durata: 85 minute
Filmul de azi - Nota: 6.0/ 10


Regia: Jeremy Degruson, Ben Stassen | Scenariul: James Flynn, Dominic Paris

Un film cu: Cinda Adams, George Babbit, Murray Blue, Kathleen Browers, Joey Camen, Grant George, Shanelle Gray, Nina Grillo, Danny Mann, Ella Rouhier, Sage Sommer, Doug Stone.

Povestea: Thunder este o pisicuta orfana si ratacita. Pentru a se ascunde de furtuna ce vine, motanelul se refugiaza in subsolul unei case. Acolo, va intalni un iepuras tare morocanos, care nu il va menaja absolut deloc. Inca de la inceput un lucru este evident, acela ca Thunder nu este dorit in casa, insa stapanul este de alta parere. De indata ce il vede pe Thunder, batranelul il si ia in grija. Evident, iepurasul este acum gelos si vrea sa scape cu orice pret de noua atractie din casa, asa ca ii insceneaza tot felul de lucruri, toate acestea ducand la un accident tragic pentru batranel. Ca si cum asta nu ar fi de ajuns, batranul este inselat de catre un barbat, sa semneze cateva acte prin care ar putea sa piarda posesia casei. In timp ce batranul se afla in spital, noii proprietari par sa se instaleze deja in casa, insa animalele vor trebui sa se uneasca sub comanda lui Thunder, si sa opreasca aceasta invazie.

The House of Magic - Casa Magicianului 2014 Trailer

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->