Craciun in Tara Minunilor (2007)

craciun in tara minunilor
Trei copii impreuna cu tatal lor vor ajuta la prinderea unor falsificatori de bani si vor descoperi totodata lucruri interesante despre Mos Craciun.

Gen: Comedie, Familie
Data aparitiei: 27 Decembrie 2007 (Rusia)
Durata: 95 minute
Filmul de azi - Nota: 5.4/ 10


Regia: James Orr | Scenariul: Wanda Birdsong Shope

Un film cu: Matthew Knight, Chris Kattan, Cameron Bright, Preston Lacy, Amy Schlagel, Zoe Schlagel, Carmen Electra, Tim Curry, Patrick Swayze, Matthew Walker, MacKenzie Porter, Marty Antonini, Rachel Hayward, Donovan Workun, Sean Tyson.

Povestea: In aceasta comedie de familie, un tata realizeaza ca va trebui sa faca toate cumparaturile de Craciun, singur. In mod normal, asta nu trebuia sa se intample, insa in acest film de Craciun, totul este pe dos. Familia se muta din Los Angeles in Edmonton, iar atunci cand se decid sa parcurga cumparaturile de ultim minut, dau peste o sacosa plina cu bani contrafacuti. Desigur, familia nu isi va da seama ca acestia sunt bani contrafacuti, motiv pentru care vor incepe cu totii sa cheltuiasca acei bani. Intr-un final, adevarul va iesi la iveala, si copiii impreuna cu tatal vor ajuta la prinderea celor care au lucrat cu acesti bani contrafacuti. De asemenea, impreuna vor descoperi noi secrete despre Mos Craciun.

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->