Despicable Me - Sunt un mic ticalos (2010)

despicable me 2010 O minte criminala decide sa adopte trei tinere fete pentru a-si pune planul malefic in aplicare, dar in curand acestea au de gand sa il schimbe radical.

Gen: Animatie, Familie, Comedie
Data aparitiei: 27 August 2010 (Romania)
Durata: 95 minute
Filmul de azi - Nota: 8.0/ 10


Regia: Pierre Coffin, Chris Renaud | Scenariul: Cinco Paul, Ken Daurio

Un film cu: Steve Carell, Jason Segel, Russell Brand, Julie Andrews, Will Arnett, Kristen Wiig, Miranda Cosgrove, Dana Gaier, Elsie Fisher, Pierre Coffin, Chris Renaud, Jemaine Clement, Jack McBrayer, Danny McBride, Mindy Kaling.

Povestea: Actiunea se petrece intr-un mic cartier de periferie, unde toate casele sunt frumoase, aranjate, gardurile sunt albe, trandafirii sunt in floare, pare ca tot cartierul e unul minunat. Cu toate acestea, in acelasi cartier traieste si Gru, care are o casa neagra, urata, cu o peluza mai mult vie decat moarta. Gru are fix sub casa, o baza secreta, unde isi creste minionii si alaturi de care alcatuieste unul din cele mai promitatoare planuri ale sale. Cu aceste plan, Gru vrea sa intre in istorie si sa fie cel mai rau personaj al tuturor timpurilor. Mai mereu plin de arme, cu un intreg arsenal la el, acesta trage in tot ce misca. Intr-o zi, totusi, ca sa isi poata elimina un inamic, vine cu o idee inedita: sa adopte trei fetite. Gru vrea sa se foloseasca de aceste fetite ca sa ii distraga atentia rivalului sau, si sa il elimine. Evenimentele nu merg conform planului si lucrurile se complica atunci cand fetitele incep sa se ataseze de el, si el de acestea. Descoperim ca Gru ar putea chiar sa aiba un potential de tatic. Cu toate acestea, de la cel mai mare criminal, la cel mai bun tatic este o cale lunga, iar pentru asta va avea nevoie de armata lui de minioni ca sa il ajute.

Despicable Me - Sunt un mic ticalos 2010 Trailer

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->