Doua zile, o noapte (2014)

doua zile o noapte
O drama centrata in jurul povestii lui Sandra, o femeie ce trebuie sa-si convinga colegele sa renunte la bonusuri, ca ea sa-si poata pastra slujba.

Gen: Drama
Data aparitiei: 21 Noiembrie 2014 (Romania)
Durata: 95 minute
Filmul de azi - Nota: 7.5/ 10


Regia si scenariul: Jean-Pierre Dardenne, Luc Dardenne

Un film cu: Marion Cotillard, Fabrizio Rongione, Pili Groyne, Catherine Salee, Batiste Sornin, Simon Caudry, Lara Persain, Alain Eloy, Myriem Akeddiou, Fabienne Sciascia, Anette Niro, Rania Mellouli, Christelle Delbrouck, Timur Magomedgadzhiev, Hassaba Halibi.

Povestea: Sandra este o tanara mamica de origine belgiana, care descopera ca nu va mai lucra la spital si ca va ramane fara slujba. Pentru a putea sa isi pastreze serviciul, ea trebuie sa isi convinga colegii sa renunte la bonusurile mult visate. Totul se desfasoara in decursul unui singur weekend si va fi destul de dificil sa isi convinga colegii de lucru sa renunte la niste bani pentru care au muncit foarte mult. Cativa s-ar putea sa renunte, insa ea are nevoie de un numar semnificativ de oameni, pentru a putea ca de luni, sa se intoarca din nou la spitalul unde lucreaza. Weekendul incepe, iar Sandra trebuie sa treaca individual pe la fiecare coleg si, in parte, sa ii convinga folosind tot felul de argumente referitoare la solidaritate, sprijin, compasiune si intelepciune.

Two Days, One Night (2014) Trailer

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->