Dragoste & Design (2014)

dragoste design 2014 Dupa ce Danielle este data afara de la revista din New York unde lucra, aceasta se intoarce acasa, in Romania, unde se va reinventa.

Gen: Dragoste
Data aparitiei: 31 Octombrie 2014 (Romania)
Durata: 120 minute
Filmul de azi - Nota: 7.0/ 10


Regia: Michael Damian | Scenariul: Janeen Damian

Un film cu: Jane Seymour, David Oakes, Olivia Hallinan, David Lipper, Alexandra Weaver, Andrew Pleavin, Giulia Nahmany, Anthony Hickox, Alin Olteanu, Rebecca Calder, Dragos Savulescu, Claudiu Trandafir, Manuela Ciucur, Toto Dumitrescu, Tatiana Gurin.

Povestea: Danielle este o femeie tanara si frumoasa ce traieste visul american. Aceasta locuieste in orasul New York si lucreaza la revista Beguile, unde se analizeaza tendintele modei. Protagonista duce o viata de vis, insa totul se va ruina atunci cand o colega de serviciu ii va fura atat ideea cat si iubitul. Acest lucru o infurie pe Danielle, care e determinata sa vorbeasca cu sefa ei, insa aceasta o concediaza. Fara a mai avea vreo speranta, femeia se intoarce in Romania, acasa la tara, in Transilvania. Aici isi redescopera vechii prieteni si va reveni cu picioarele pe Pamant, amintindu-si originile, amintindu-si de unde a plecat. De asemenea, va intalni si un barbat care s-ar putea sa ii suceasca putin mintile, insa cel mai important, va reusi sa vina cu o idee noua in moda internationala, cu o idee revolutionara, pe care o va trimite exact revistei concurente celei la care a lucrat pana de curand. Ce se va intampla in continuare, urmeaza sa vedeti intr-un film cu o distrubutie in mare parte romaneasca.

Dragoste & Design 2014 Trailer

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->