Dupa 28 de saptamani (2007)

La sase luni dupa ce un virus devastator a afectat Marea Britanie, se doreste izolarea si repopularea, dar lucrurile nu merg conform planului.

Gen: Horror, SF, Thriller
Data aparitiei: 13 Iulie 2007 (Romania)
Durata: 100 minute
Filmul de azi - Nota: 7.0/ 10


Regia: Juan Carlos Fresnadillo | Scenariul: Rowan Joffe

Un film cu: Jeremy Renner, Rose Byrne, Robert Carlyle, Harold Perrineau, Catherine McCormack, Idris Elba, Imogen Poots, Mackintosh Muggleton, Amanda Walker, Shahid Ahmed, Garfield Morgan, Emily Beecham, Beans El-Balawi, Meghan Popiel, Stewart Alexander.

Povestea: Un virus distrugator afecteaza Marea Britanie, in special Anglia. Statele Unite iau masuri si trimit fortele speciale pentru a se ocupa de aceasta problema infricosatoare. Virusul raspandit prin tara engleza, transforma oamenii in adevarati zombie. Un virus care provoaca turbarea, omoara numeroase vieti, iar dupa 28 de saptamani, oamenii sunt scosi din carantina. Cu toate acestea, la iesirea din carantina se pare ca nu au fost sinceri cu totii, iar printre ei mai exista persoane care nu au scapat de acest virus. In incercarea de a izola si repopula intreaga Anglie, intr-o zona mica a Londrei, fortele americane se confrunta cu probleme majore, realizand ca de data aceasta, virusul poate avea efecte mult mai rele decat data trecuta.

28 de saptamani mai tarziu 2007 Trailer

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->