Eliza Graves - Stoneheart Asylum (2014)

eliza graves Edward Newgate este un tanar doctor proaspat angajat la Stoneheart, un azil unde va descoperi in curand lucruri de-a dreptul macabre...

Gen: Thriller
Data aparitiei: 14 Noiembrie 2014 (Romania)
Durata: 112 minute
Filmul de azi - Nota: 5.8/ 10

Regia: Brad Anderson | Scenariul: Joe Gangemi, Edgar Allan Poe

Un film cu: Kate Beckinsale, Jim Sturgess, David Thewlis, Brendan Gleeson, Ben Kinglsey, Michael Caine, Jason Flemyng, Sophie Kennedy Clark, Sinead Cusack, Edmund Kingsley, Robert Hands, Ciara Flynn, Christopher Fulford, Andrew Dallmeyer, Guillaume Delaunay.

Povestea: Edward Newgate este un doctor tanar si ambitios. Acesta doreste sa acumuleze mai multa experienta si profita de ocazie atunci cand are sanse sa primeasca un posibil post la Azilul Stoneheart. Acolo, el va fi ucenicul doctorului Lamb, care il accepta imediat ca mana dreapta. Lamb il va invata tot ceea ce stie si il va surprinde adesea pe Edward, prin metodele sale socante, de multe ori chiar nebune. In curand, tanarul doctor are sa faca descoperiri uimitoare cu privire la ceea ce se intampla cu adevarat la Stoneheart Asylum. O poveste socanta, plina de mister si groaza, pe care nimeni nu o va putea povesti vreodata.

Eliza Graves - Stoneheart Asylum 2014 Trailer

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->