Extraterrestrial (2014)

extraterrestrial 2014
Un grup de prieteni ce decid sa isi petreaca weekendul la cabana din padure, descopera ca sunt terorizati tocmai de catre extraterestri.

Gen: Horror, SF
Data aparitiei: 17 Octombrie 2014 (Statele Unite)
Durata: 101 minute
Filmul de azi - Nota: 4.6/ 10


Regia si scenariul: Colin Minihan

Un film cu: Brittany Allen, Freddie Stroma, Jesse Moss, Melanie Papalia, Jesse Moss, Anja Savcic, Sean Rogerson, Emily Perkins, Mike Kovac, Ian Brown, Fred Keating, Reese Alexander, Gil Bellows, Jacob Tremblay, Michael Ironside.

Povestea: April inca sufera in urma divortului parintilor ei, motiv pentru care ar fi bine sa faca anumite schimbari in viata sa. Aceasta va merge la cabana din padure, unde si-a petrecut multe vacante de vara pe vremea cand inca era un copil. De mers, nu va merge singura, ci va fi insotita de cativa prieteni buni. Vacanta ar trebui sa fie una normala, nu si insa atunci cand vine vorba de un film horror. Lucruri ciudate incep sa se intample si un peisaj apocaliptic se desfasoara pe cer atunci cand mingi uriase de foc se indreapta cu o mare viteza inspre pamant, explodand la contactul cu suprafata Pamantului. Grupul va trebui sa aiba mare grija atunci cand va dori sa inspecteze urmele extraterestre ale posibilului meteorit, intrucat acesta ar putea sa dezvaluie lucruri intr-adevar socante. In curand, tinerii vor descoperi ca s-au bagat singuri intr-o situatie mortala din care nu mai au iesire.

Extraterrestrial 2014 Trailer

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->