Interstellar: Calatorind prin Univers (2014)

interstellar calatorind prin univers
Viata pe Pamant este pe sfarsite. Daca exploratorii nu vor gasi o planeta noua pe care se poate locui, totul se va sfarsi.


Gen: Aventura, Mister, SF
Data aparitiei: 7 Noiembrie 2014 (Romania)
Durata: 169 minute
Filmul de azi - Nota: 9.5/ 10


Regia: Christopher Nolan | Scenariul: Jonathan Colan

Un film cu: Matthew McConaughey, Anne Hathaway, Jessica Chastain, Wes Bentley, Elyes Gabel, Michael Caine, John Lithgow, Topher Grace, Casey Affleck, Mackenzie Foy, Ellen Burstyn, Collette Wolfe, David Oyelowo, Bill Irwin, William Devane.

Povestea: Sfarsitul lumii in care traim si pe care o stim, este aproape. Totul va disparea intr-o fractiune de secunda, asta daca nimeni nu va lua masuri. Cativa exploratori vor alcatui un grup si vor actiona impreuna impotriva acestor amenintari. Timpul nu este generos, asadar acestia vor trebui sa se grabeasca pentru a duce limitele timpului si spatiului la un nou nivel. Calatoriile in spatiu nu vor mai fi ce au fost, si s-ar putea ca nici viata sa nu mai fie la fel.

Cooper a lucrat in trecut la NASA. In prezent, acesta este un fermier ce are grija de fiul Tom si fiica Murphy. Primind tot felul de semne si indicatii de la o asa zisa fantoma, acesta realizeaza ca trebie sa plece intr-o misiune dificila ce are ca scop gasirea unei noi planete locuibile, pentru ca viata pe Pamant este pe sfarsite. Misiunea este una grea, iar grupul nostru de exploratori si savanti, va trebui sa descopere o noua planeta intr-un timp cat mai scurt, deoarece fiecare ora petrecuta in spatiu, inseamna ani intregi, acasa, pe Pamant. Daca protagonistul mai petrece multe ore in spatiu, s-ar putea sa nu isi mai vad nici macar nepotii...

Interstellar: Calatorind prin Univers 2014

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->