Jocurile foamei: Revolta - Partea I (2014)

jocurile foamei revolta mockingjay Dupa ce a schimbat istoria jocurilor pentru totdeauna, Katniss trebuie sa il salveze acum pe Peeta, odata cu intreaga natiune.

Gen: Aventura, SF, Drama, Actiune
Data aparitiei: 21 Noiembrie 2014 (Romania)
Durata: 123 minute
Filmul de azi - Nota: 8.0/ 10


Regia: Francis Lawrence | Scenariul: Peter Craig, Danny Strong

Un film cu: Jennifer Lawrence, Josh Hutcherson, Liam Hemsworth, Woody Harrelson, Elizabeth Banks, Julianne Moore, Philip Seymour Hoffman, Jeffrey Wright, Stanley Tucci, Donald Sutherland, Willow Shields, Sam Claflin, Jena Malone, Mahershala Ali, Elden Henson.

Povestea: Fenomenul Jocurilor Foamei continua in toata lumea. In acest sfarsit de toamna, avem parte de a treia parte a trilogiei The Hunger Games. A treia parte este impartita la randul sau, in alte doua parti, astfel ca acesta e penultimul film din serie.
Ne reamintim ce s-a intamplat in filmele precedente, unde Katniss, impreuna cu Peeta, au reusit sa schimbe istoria Jocurilor Foamei si sa il infrunte pe presedintele Snow. Furios, acesta incearca sa ii implice in tot felul de lucruri neplacute, dar impreuna, reusesc sa le depaseasca pe toate acestea. Intre timp, razboaiele incep in fiecare dintre districte, oamenii fiind motivati de catre vointa lui Katniss de lupta.
Aceasta lupta va fi unica, pentru ca trebuie sa doboare intreaga armata a lui Snow, sa il salveze pe Peeta si nu in ultimul rand, sa elibereze districtele de sub teroarea produsa de curentul politic totalitarist condus de presedintele Snow.

The Hunger Games: Mockingjay - Part 1 Trailer

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->