Leviafan (2014)

leviafan leviathan
Intr-un orasel din Rusia, Dmitri trebuie sa lupte impotriva coruptului primar, atunci cand afla ca ii va fi demolata propria casa.

Gen: Drama
Data aparitiei: 24 Septembrie 2014 (Franta)
Durata: 140 minute
Filmul de azi - Nota: 8.0/ 10


Regia: Andrey Zvyagintsev | Scenariul: Oleg Negin

Un film cu: Elena Lyadova, Vladimir Vdovichenkov, Aleksey Serebryakov, Roman Madyanov, Anna Ukolova, Sergey Pokhodaev, Kristina Pakarina, Lesya Kudryashova, Aleksey Pavlov, Aleksey Rozin, Alim Bidnenko.

Povestea: Dupa o adaptare a povestii biblice a lui Iov, filmul Leviathan doreste sa scoata in evidenta coruptia care se petrece intr-un mic oras din Rusia. Daca ne intrebati pe noi, o abordare usor ipocrita, deoarece coruptia este prezenta in mai toate tarile lumii, nu s-a nascut neaparat in Rusia. Revenim la subiect. Protagonistul nu isi doreste decat sa traiasca in pace si liniste alaturi de sotia Lilya si fiul Romka. Din pacate, pacea nu le este permisa de primarul corupt al orasului, care incearca sa le fure pamantul pe care este construita casa. Pentru a putea sa isi pastreze locuinta, barbatul va apela la un fost prieten din armata, care intre timp s-a stabilit la Moscova si s-a facut avocat. Impreuna, vor incerca sa lupte cu sistemul corupt condus de primar, sa fie oare insa posibil de castigat impotriva celor care mint si fura?

Leviafan - Leviathan 2014 Trailer

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->