Northmen - A Viking Saga (2014)

northmen a viking saga
Aflati pe taram inamic, un grup de vikingi trebuie sa isi infrunte dusmanii pe viata si pe moarte, ca sa se poata intoarce acasa.

Gen: Actiune, Aventura
Data aparitiei: 14 Noiembrie 2014 (Romania)
Durata: 97 minute
Filmul de azi - Nota: 5.3/ 10


Regia: Claudio Fah | Scenariul: Bastian Zach, Matthias Bauer

Un film cu: James Norton, Ryan Kwanten, Charlie Murphy, Ed Skrein, Tom Hopper, Leo Gregory, Ken Duken, Anatole Taubman, Johan Hegg, Nic Rasenti, Danny Keogh, Darrell D'Silva, Joe Vaz, Richard Lothian, Mark Strepan.

Povestea: Povestea este centrata in jurul unei bande de vikingi, in jurul unui grup care este prins in spatele liniilor inamice, asta dupa ce o furtuna le-a distrus nava. Singura lor sansa de supravietuire o reprezinta un drum anevoios si ostil, prin taramuri neexplorate pana acum si nedescoperite de catre ei. Aventura devine o adevarata cursa pe viata si pe moarte, atunci cand Regele din Alba trimite pe capul lor o sumedenie de soldati neinfricati. Vikingii vor intalni in curand, insa, un preot credincios care ii va ajuta si le va oferi sprijin in drumul lor anevoios, oferindu-le singurul lucru de care aveau nevoie pana acum, si la care poate nici nu s-au gandit...

Northmen - A viking saga 2014 Trailer

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->