Open Windows (2014)

open windows 2014 Dupa ce o actrita refuza sa iasa la cina cu el, Nick cade in capcana manipulanta a unui hacker, care acum amenita atat viata tanarului, cat si a actritei.

Gen: Actiune, Crima, Thriller
Data aparitiei: 4 Iulie 2014 (Spania)
Durata: 100 minute
Filmul de azi - Nota: 5.5/ 10


Regia si scenariul: Nacho Vigalondo

Un film cu: Sasha Grey, Elijah Wood, Neil Maskell, Nacho Vigalondo, Ivan Gonzalez, Rachel Arieff, Brian Elder, Scott Weinberg, Adam Quintero, Ulysses Lopez, Trevante Rhodes, Adam J. Reeb, Jaime Olias, Mike McCutchen, Daniel Perez Prada.

Povestea: Jill este o actrita de cinema foarte cunoscuta. Orice barbat ar dori sa iasa cu ea la o cina romantica. Acest lucru este posibil atunci cand un concurs se lanseaza pe internet, prin care castigatorul va avea parte de o cina romantica alaturi de faimoasa Jill Goddard. Aceasta insa, va refuza sa iasa in oras cu Nick, protagonistul acestui film. Abia acum isi face intrarea si hackerul Chord, care se da drept managerul ei si care ii ofera lui Nick imagini personale cu actrita, imagini filmate direct prin camera ei de la laptop, 24 de ore din 7. In schimbul acestor imagini, Nick trebuie sa promita ca va tine totul secret, insa neputand sa se abtina din a o privi pe actrita la camera web, tanarul isi pune atat propria viata in pericol, cat si pe cea a actritei. Planul malefic al lui Chord se apropie de sfarsit, iar daca Nick nu va face ceva, actrita isi va gasi sfarsitul. Ce va putea insa el sa faca, atunci cand va realiza ca nu este decat un personaj dintr-un joc de-a soarecele si pisica.

Open Windows 2014 Trailer

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->