Patimile Mariei (2014)

patimile mariei 2014 Credinta Mariei este pusa la indoiala atunci cand problemele din viata ei se aduna, si nu stie cum sa le confrunte.

Gen: Drama
Data aparitiei: 7 Iulie 2014 (Romania)
Durata: 107 minute
Filmul de azi - Nota: 3.5/ 10


Regia: Dietrich Brüggemann | Scenariul: Anna Brüggemann

Un film cu: Lucie Aron, Anna Brüggemann, Michael Kamp, Mioritz Knapp, Birge Schade, Florian Stetter, Sven Taddicken, Lea van Acken, Franziska Weisz, Georg Wesch, Ramin Yazdani, Hanns Zischler.

Povestea: Maria este o fata in varsta de 14 ani. Aceasta a crescut intr-o familie credincioasa, intr-o familie catolica. Ea isi petrece zilele, rugandu-se la Dumnezeu si incercand sa stea departe de lumea moderna, plina de ispite si distrageri de la viata pe care ar trebui sa o duca. Tot ce vrea este sa Il urmeze pe Iisus, insa ceilalti copii nu par sa fie crescuti in acelasi spirit in care a fost si ea crescuta. Incetul cu incetul, ea va descoperi ca nu primeste sprijinul familiei in toate problemele sale si ca nici noul ei prieten de la scoala, nu pare sa fi gustat pana acum din dragostea credintei, astfel ca devotamentul fetei este pus la incercare si testat in fiecare moment.

Desi filmul prezinta lucruri reale, poate fi catalogat drept prost din punctul de vedere al anumitor crestini, deoarece filmul pune intreaga suflare crestina intr-o lumina foarte proasta, promovand ideile unui comportament nebun din prisma unui ateu, dar unul firesc pentru un crestin. Anumite principii morale sunt calcate in picioare, si este promovata viata fericita doar prin intermediul pacatului.

Patimile Mariei 2014 Trailer

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->