Pinguinii din Madagascar (2014)

pinguinii din madagascar 2014 Skipper, Kowalski, Rico si Cadetul fac echipa cu o organizatie numita The North Wind, pentru a nu-i permite lui Octavius Brine sa distruga lumea.

Gen: Animatie, Aventura, Comedie, Familie
Data aparitiei: 28 Noiembrie 2014 (Romania)
Durata: 92 minute
Filmul de azi - Nota: 7.2/ 10


Regia: Eric Darnell, Simon J. Smith | Scenariul: John Aboud, Michael Colton

Un film cu: Tom McGrath, Chris Miller, Christopher Knights, Benedict Cumberbatch, Ken Jeong, Annet Mahendru, Peter Stormare, John Malkovich, Werner Herzog, Sean Lew, Conrad Vernon.

Povestea: Cei mai tari spioni din aceasta lume nu se nasc... ci eclozeaza. Pinguinii din Madagascar sunt... ei bine... cei patru pinguini din filmele Madagascar. De data aceasta nu ii mai avem in prezenta lui Alex si compania, pentru ca au de rezolvat o misiune si trbeuie sa fie permanent sub acoperire. Pentru a reusi sa il infranga pe maleficul doctor Octavius Brine, pinguinii Skipper, Kowalski, Rico si Cadetul, trebuie sa faca echipa cu o organizatie secreta numita North Wind. Acestia sunt de asemenea animale si sunt condusi de catre Agentul cu nume secret, care este de fapt un husky. Noi ii stim adevaratul nume, dar daca vi l-am spune, nu ar mai fi secret. Impreuna, toata aceasta mare gasca, trebuie sa il infranga pe maleficul doctor, care de fapt este o mare caracatita.

Mai multe detalii despre film puteti gasi in articolul in care va vorbeam despre primul trailer al filmului Pinguinii din Madagascar.

Pinguinii din Madagascar 2014 Trailer

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->