Punct si de la capat (2014)

the rewrite Un scenarist de la Hollywood, castigator al unui premiu Oscar, pleaca pe Coasta de Est, unde o va intalni in curand pe dragostea vietii sale.

Gen: Comedie, Dragoste
Data aparitiei: 21 Noiembrie 2014 (Romania)
Durata: 106 minute
Filmul de azi - Nota: 6.3/ 10


Regia si scenariul: Marc Lawrence

Un film cu: Marisa Tomei, Allison Janney, Hugh Grant, J.K. Simmons, Aja Naomi King, Bella Heathcote, Chris Elliott, Maggie Geha, Caroline Aaron, Annie Q., Olivia Luccardi, Jason Antoon, Nicole Patrick, Karen Pittman, Chris J. Cullen.

Povestea: A fost odata ca niciodata, un scenarist pe nume Keith Michaels. Acesta era pe val in lumea de la Hollywood si chiar ajungea sa castige un premiu Oscar. Viata lui parea sa fie perfecta, el era un barbat sarmant si avea alaturi o sotie frumoasa. Asta s-a intamplat, totusi, acum 15 ani. In prezent, el este divortat, sarac, se apropie de 50 de ani si nu a mai scris scenariul unui film de ani buni. Spre fericirea lui, agentul sau ii gaseste de lucru intr-o universitatea din oraselul Binghamton. Acolo, va preda lectii despre cum se scrie un scenariu de film. Cu portofelul gol, dar cu motivatia la maxim, Keith va incepe motivat noua sa slujba. Atitudinea sa va incepe incetul cu incetul sa se schimbe atunci cand o va intalni pe Holly, o mamica singura care incearca sa supravietuiasca. Se va lega oare ceva intre cei doi?

The Rewrite - Punct si de la capat 2014 Trailer

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->