Red - Greu de pensionat (2010)

red greu de pensionat
Atunci cand viata-i e amenintata de catre un terorist necunoscut, fostul agent special Frank Moses reasambleaza echipa pentru a demasca infractorii.

Gen: Actiune, Comedie, Crima, Thriller
Data aparitiei: 21 Octombrie 2010 (Romania)
Durata: 111 minute
Filmul de azi - Nota: 8.1/ 10


Regia: Robert Schwentke | Scenariul: Jon Hoeber, Eric Hoeber

Un film cu: Bruce Willis, Helen Mirren, Morgan Freeman, Mary-Louise Parker, Heidi von Palleske, Karl Uban, Chris Owens, Rebecca Pidgeon, Randy Wade Kelley, Jason Giuliano, Alec Rayme, Lawrence Turner, Emily Kuroda, Joe Chrest, Justine Wachsberger.

Povestea: Fostul agent CIA, Frank Moses, doreste sa se retraga si sa se bucure in sfarsit de pensionare. Acum, la sfarsit de cariera, incearca sa isi gaseasca o partenera care sa ii fie alaturi, si chiar o gaseste. Sarah Ross, se indragosteste de spiritul bataios al acestuia, de faptul ca mereu este surprins in situatii periculoase. Intr-o zi, acesta este atacat de catre necunoscuti si reuseste sa scape. Acesta realizeaza ca trebuie sa se intalneasca urgent cu Sarah ca sa nu puna mana pe ea altcineva inaintea lui. Raufacatorii realizeaza ca aceasta este practic singura lui slabiciune, si vor sa o captureze cu orice chip. Pentru a putea duce la bun sfarsit misiunea, acesta apeleaza la prietenii sai: Joe, Marvin si Victoria, care se pot infiltra oriunde, si care l-au ajutat mereu in tinerete, fiind cei mai buni prieteni. Cu toate acestea, misiunea nu va fi una deloc usoara, daca Sarah cade cumva in mainile infractorilor, pentru ca atunci nu va mai avea cine sa faca pe durul.

Red - Greu de pensionat 2010 Trailer

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->