Sefi de Cosmar 2 (2014)

horrible bosses 2 Dupa ce in prima parte au incercat sa scape de sefi, Dale, Kurt si Nick vor acum sa-si deschida propria afacere, insa un investitor le pune bete in roate.

Gen: Comedie
Data aparitiei: 28 Noiembrie 2014 (Romania)
Durata: 108 minute
Filmul de azi - Nota: 6.3/ 10


Regia: Sean Anders | Scenariul: John Morris

Un film cu: Jason Bateman, Jason Sudeikis, Charlie Day, Jennifer Aniston, Kevin Spacey, Jamie Foxx, Chris Pine, Christoph Waltz, Jonathan Banks, Lindsay Sloane, Keegan-Michael Key, Kelly Stables, Jerry Lambert, Sam Richardson, Brianne Howey.

Povestea: Horrible Bosses 2 reprezinta o continuare a filmului din 2011, atunci cand cei trei barbati, adica Nick, Dale si Kurt decid sa scape de sefii lor pentru totdeauna, pe motiv ca nu ii mai pot suporta. De atunci, pana in prezent, multe lucruri s-au intamplat, insa cei trei barbati au ramas la fel si in continuare sufera de un complex, atunci cand vine vorba de sefi. Pentru a nu mai asculta de nimeni, se hotarasc sa isi faca propria firma, insa nu vor putea singuri, asa ca vor trebui sa apeleze la un investitor. Treburile se complica atunci cand acesta ii pacaleste, astfel ca cei trei cad din nou in prapastia disperarii. Ce solutie ar putea barbatii gasi, ca sa iasa din aceasta problema, daca nu, sa revina la vechile obiceiuri? Sa speram ca si de data aceasta vor reusi sa scape de inchisoare.

Sefi de cosmar 2 2014 Trailer

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->