The Babadook - Omul Negru (2014)

babadook omul negru
Dupa ce sotul ei moare intr-o maniera violenta, o mama singura trebuie sa se confrunte acum cu frica de monstri a copilului sau.

Gen: Drama, Horror, Thriller
Data aparitiei: 22 Mai 2014 (Australia)
Durata: 93 minute
Filmul de azi - Nota: 7.9/ 10


Regia si scenariul: Jennifer Kent

Un film cu: Essie Davis, Daniel Henshall, Tim Purcell, Tiffany Lyndall-Knight, Noah Wiseman, Benjamin Winspear, Cathy Adamek, Adam Morgan, Craig Behenna, Michael Gilmour, Hayley McElhinney, Carmel Johnson, Barbara West, Michelle Nightingale, John Maurice.

Povestea: La sase ani dupa violenta moarte a sotului ei, Amelia este o femeie disperata. Aceasta se chinuie si se straduieste cat de mult poate, sa isi educe copilul in varsta de sase ani, Samuel. Amelia duce zile grele cu fiul sau deoarece acesta sustine ca vede constant un monstru, numit Omul Negru, sau Babadook, care va veni si ii va ucide pe amandoi. Baiatul este convins ca locuinta in care stau, este bantuita de aceasta creatura despre care tot viseaza. Halucinatiile sale vor scapa in curand de sub control, iar acesta va deveni violent si imprevizibil. Fiind deja speriata de comportamentul infricosator al baiatului, Amelia va incepe sa simta si ea aceasta prezenta stranie, iar toate semnele induc inspre faptul ca Babadook e aproape... si e furios.

The Babadook - Omul Negru 2014 Trailer

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->