The Better Angels (2014)

the better angels
Povestea copilariei lui Abraham Lincoln. O viata grea inceputa in salbaticiile din Indiana si tragedia care i-a marcat viata pentru totdeauna.

Gen: Biografie, Drama, Istoric
Data aparitiei: 7 Noiembrie 2014 (Statele Unite)
Durata: 95 minute
Filmul de azi - Nota: 6.4/ 10


Regia si scenariul: A.J. Edwards

Un film cu: Jason Clarke, Diane Kruger, Brit Marling, Wes Bentley, Braydon Denney, Cameron Mitchell Williams, McKenzie Blankenship, Ryan McFall, Madison Stiltner, Bruce Bayard, Veanne Cox, Robert Vincent Smith, Adam Tetters, Ida Joy, Riley Brutvan.

Povestea: Undeva in Indiana, anul 1817. Intreaga natiune trece prin vremuri tulburi. Barbati, femei, copii, cu totii se lupta cu natura, cu bolile si cu soarta, pentru a ramane in viata. Aceasta este lumea in care Abraham Lincoln se naste si creste. In acest film biografic urmeaza sa descoperim trei ani din tineretea lui Abraham Lincoln. The Better Angels exploreaza tema familiei si greutatile prin care a trecut omul care avea sa faca istorie. Vom afla mai multe despre tragedia care l-a marcat pentru totdeauna si le vom analiza mai indeaproape pe femeile care l-au ghidat in viata. Un film scris si regizat de catre A.J. Edwards, in care vom afla lucruri nestiute despre viata lui Lincoln. O copilarie salbatica, o copilarie plina de incercari emotionale, unde pot supravietui doar cei care invata sa se adapteze.

The Better Angels 2014 Trailer

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->