The Escapist (2008)

the escapist 2008
Un prizonier care pana nu demult se obisnuise cu gandul ca va sta toata viata in inchisoare, doreste acum sa evadeze, pentru a-si vedea fiica.

Gen: Crima, Drama, Thriller
Data aparitiei: 20 Iunie 2008
Durata: 102 minute
Filmul de azi - Nota: 6.8/ 10


Regia: Rupert Wyatt | Scenariul: Daniel Hardy

Un film cu: Brian Cox, Damian Lewis, Joseph Fiennes, Seu Jorge, Liam Cunningham, Dominic Cooper, Steven Mackintosh, Ned Dennehy, Vinnie McCabe, Jack Walsh, Frank O'Sullivan, Stephen Farrelly, Domnhall O'Donoghue, George Seremba, Eleanor McLynn.

Povestea: Frank Perry este un prizonier care a ajuns intr-un moment al vietii sale in care crede ca isi va petrece toata viata la inchisoare, insa nu pare foarte deranjat de acest lucru. Situatia protagonistului se va schimba dramatic atunci cand va primi o scrisoare venita din partea fiicei sale, care desi nu are o legatura foarte stransa cu tatal ei, ii declara ca este bolnava. Barbatul realizeaza ca trebuie sa se impace cu fiica sa si ca are nevoie ca macar in ultimele momente ale vietii sale, sa fie acolo, alaturi de aceasta. Cu toate acestea, un mare impediment sta in calea barbatului si anume acela ca se afla totusi intr-o inchisoare. Pentru a reusi sa scape, planuieste o evadare in care vor fi implicate mai multe personaje interesante. Frank ii va recruta pe cei mai talentati prizonieri, pentru a indeplini un plan care va ramane in istorie. O mare parte din actiune se petrece prin tunele si rauri subterane, dar filmul The Escapist este unul bun, in ciuda faptului ca nu a beneficiat de o mediatizare atat de mare precum beneficiaza cele lansate la Hollywood.

The Escapist 2008Trailer

Dupa ce se obisnuiese cu gandul ca va sta toata viata in inchisoare, un detinut decide sa evadeze atunci cand primeste o scrisoare de la fiica sa.

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->