The Gambler (2014)

the gambler 2014
Un profesor de literatura al unui liceu are doua mari probleme: este obsedat de jocurile de noroc si are o aventura cu una dintre studentele sale. 

Gen: Crima, Drama, Thriller
Data aparitiei: 19 Decembrie 2014 (Statele Unite)
Durata: n/a
Filmul de azi - Nota: 6.7/ 10


Regia: Rupert Wyatt | Scenariul: William Monahan

Un film cu: Jessica Lange, Mark Wahlberg, Brie Larson, Sonya Walger, John Goodman, Michael Kenneth Williams, Caitlin O'Connor, Erika Jordan, Leland Orser, Anne McDaniels, George Kennedy, Richard Schiff, Domenick Lombardozzi, Emory Cohen, Jacob Bertrand.

Povestea: Jim Bennett este un barbat caruia ii place sa riste, si ii place foarte mult. Acesta este un profesor de literatura, dar in acelasi timp, un parior. Problemele i se accentueaza atunci cand acesta imprumuta bani de la un gangster, oferindu-i ca garantie, la schimb, propria viata. Mereu cu un pas in fata, Bennett se crede mai inteligent decat toti. Am putea crede, la o prima impresie, ca acestuia nu ii pasa de nimeni, insa, in curand, vom descoperi si o alta latura a sa, atunci cand va avea o relatie cu una dintre elevele sale. Cum se va descurca oare pariorul, si daca va ramane in viata, urmeaza sa vedem intr-un film ce se anunta a fi bunicel, cu un rol principal jucat de catre Mark Wahlberg.

The Gambler 2014 Trailer

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->