The Homesman (2014)

the homesman 2014 O femeie este nevoita sa faca un parteneriat temporar cu un sarlatan, pentru a transporta trei femei nebune, din Nebraska in Iowa.

Gen: Drama, Western
Data aparitiei: 26 Iunie 2014 (Grecia)
Durata: 122 minute
Filmul de azi - Nota: 6.9/ 10


Regia: Tommy Lee Jones | Scenariul: Kieran Fitzgerald

Un film cu: Tommy Lee Jones, Hilary Swank, Grace Gummer, Miranda Otto, Sonja Richter, David Dencik, John Lithgow, Tim Blake Nelson, James Spader, William Fichtner, Jesse Plemons, Evan Jones, Hailee Steinfeld, Meryl Streep, Jo Harvey Allen.

Povestea: Trei femei sunt la limita supravietuirii. Acestea nu mai sunt in toate mintile si se pare ca nu mai au nicio cale de scapare. Salvarea lor sta in protagonista acestei povesti, Mary Bee Cuddy, o femeie singura si puternica. Am putea spune ca este o femeie independenta chiar, insa nu una moderna, ci una crescuta la ferma. Pana la urma, femeia decide sa le duca pe cele trei, din Nebraska in Iowa, insa drumul este periculos si va avea nevoie de un barbat puternic si experimentat, care cunoaste drumul si care le poate apara de primejdii. Va putea femeia sa aiba incredere in acest barbat pe care abia l-a cunoscut? Pana la urma, acesta nu se deosebeste cu nimic de un sarlatan clasic.

The Homesman 2014 Trailer

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->