8 Mile (2002)

8 mile 2002 Un tanar rapper ce se confrunta cu o viata grea, vrea sa gaseasca adevarata putere pentru a reusi sa treaca peste problemele care il incearca.

Gen: Drama, Muzica
Data aparitiei: 4 Aprilie 2003 (Romania)
Durata: 110 minute
Filmul de azi - Nota: 7.0/ 10


Regia: Curtis Hanson | Scenariul: Scott Silver

Un film cu: Eminem, Brittany Murphy, Kim Basinger, Mekhi Phifer, Evan Jones, Omar Benson Miller, De'Angelo Wilson, Eugene Byrd, Taryn Manning, Larry Hudson, Proof, Mike Bell, DJ Head, Michael Shannon, Chloe Greenfield.

Povestea: O versiune rap a unui film dramatic care avea sa inspire multi tineri sa se lanseze in aceasta muzica, la scurt timp dupa lansare. Rolul principal este detinut de Eminem, ce joaca un tanar rapper cu mari probleme in viata sa. Pe langa ca este sarac, nu are bani sa isi plateasca inregistrarile la studio, mama sa este alcoolica iar tatal sau un iresponsabil. Ca si cum toate acestea nu ar fi deja de ajuns, afla de asemenea ca prietena lui a ramas insarcinata, moment in care decide sa o paraseasca pe aceasta, ezitand sa isi asume responsabilitatea faptelor sale. Cum va reusi baiatul sa supravietuiasca intr-o lume plina de ura, in care totul pare sa fie impotriva sa si nimic nu mai poate sa il motiveze?

8 Mile 2002 Trailer

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->