Annie (2014)

annie 2014
Anna este o tanara orfana, ai carei parinti nu s-au mai intors. Acum, ea va fi adoptata de catre un candidat la primaria orasului, si totul se va schimba

Gen: Comedie, Drama, Familie, Musical
Data aparitiei: 26 Decembrie 2014 (Romania)
Durata: 118 minute
Filmul de azi - Nota: 5.8/ 10


Regia: Will Gluck | Scenariul: Aline Brosh McKenna

Un film cu: Quvenzhané Wallis, Cameron Diaz, Jamie Foxx, Rose Byrne, Bobby Cannavale, Adewale Akinnuoye-Agbaje, David Zayas, Zoe Margaret Colletti, Nicolette Pierini, Eden Duncan-Smith, Amanda Troya, Dorian Missick, Tracie Thoms, Mike Birbiglia, Stephanie Kurtzuba.

Povestea: Un musical clasic, revine pe marile ecrane, de sarbatori. Annie este reinventata si apare intr-o distributie din care fac parte Jamie Foxx, in rolul primarului, si Cameron Diaz, in rolul zgripturoaicei, adica in rolul asistentei sociale. Parintii lui Annie, au plecat cu mult timp in urma, si desi au promis ca se vor intoarce, ei bine, nu s-au mai intors. Lucrurile se vor schimba cand primarul va avea nevoie sa adopte un copil, pentru ca acest lucru ii face bine in campanie, iar Annie pare sa fie incantata de noua sa casa, chiar daca stie ce se intampla, ea fiind o fata matura. Will va deveni un oarecare inger pazitor al fetitei, dar sa fie lucrurile asa cum par? Nu va fi oare Annie lasata din nou in grija asistentei sociale, dupa ce alegerile se vor incheia?

Annie 2014 Trailer

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->