Asa-i la 40 de ani! (2012)

asa-i la 40 de ani this is 40
Pete si Debbie sunt doi parinti de varsta a doua, ai caror copii se urasc, si care sunt pe cale sa isi piarda casa, odata cu intreaga lor relatie.

Gen: Comedie
Data aparitiei: 11 Ianuarie 2013 (Romania)
Durata: 134 minute
Filmul de azi - Nota: 6.2/ 10


Regia si scenariu; Judd Apatow

Un film cu: Paul Rudd, Leslie Mann, Maude Apatow, Iris Apatow, Jason Segel, Annie Mumolo, Robert Smigel, Megan Fox, Charlyne Yi, Hugh Fink, Graham Parker, Tom Freund, D.A. Sandoval, Megam Grano, Mackenzie Aladjem.

Povestea: Pete este un om familist, un barbat ce s-a casatorit cu Debbie. Impreuna cu aceasta, el are doua fiice adolescente pe nume Sadie si Charlotte. Atat Paul cat si Debbie urmeaza sa implineasca 40 de ani, iar pentru asta, o petrecere surpriza se pregateste pentru Paul. Acesta este foarte dezamagit in ultimul timp, pierzand slujba de la compania Sony, fiind acum nostalgic si avand un singur artist pe lista lui, anume Graham Parker care a fost de succes intre anii '60 si '80 dar acum nu mai este. Dincolo, Debbie detine un magazin de haine si are doua angajate. Aceasta a descoperit o frauda uriasa de 12 mii de dolari, presupunand ca a fost injunghiata pe la spate de catre Jodi si Desi. Debbie nu se intelege bine cu Oliver, tatal ei instrainat, iar atunci cand il invita la petrecere, lucrurile vor lua o turnura urata, dar ea va fi mereu acolo ca sa il ajute pe sotul ei sa treaca peste. Cu toate ca simt ca imbatranesc, cei doi incearca sa isi relanseze casatoria, marea dragoste, sa le impace pe fiicele lor si sa isi puna ordine in afaceri, ca sa aiba o viata mai buna.

Asa-i la 40 de ani (2012) Trailer

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->