Asterix: Domeniul zeilor (2014)

asterix domeniul zeilor Din dorinta de a-i elimina pe gali, Cezar decide sa construiasca la marginea satului lor, un complex rezidential de lux, unde vor locui doar bogatii.

Gen: Animatie
Data aparitiei: 2 Ianuarie 2015 (Romania)
Durata: 85 minute
Filmul de azi - Nota: 6.8/ 10


Regia: Louis Clichy, Alexandre Astier | Scenariul: Jean-Rémi François

Un film cu: Roger Carel, Lorànt Deutsch, Laurent Lafitte, Alexandre Astier, Alain Chabat, Elie Semoun, Geraldine Nakache, Artus de Penguern, Lionnel Astier, Francois Morel, Gruillaume Briat, Florence Foresti, Serge Papagalli, Bernard Alane, Laurent Morteau.

Povestea: Ne aflam in anul 50, inainte de Hristos, iar Galia este ocupata de imperiul roman. Chiar si asa, un mic sat inca nu poate fi ocupat, pentru ca acesti gali sunt foarte ambitiosi si nu se lasa invinsi. Enervat la culme de toate care se petrec, Iulius Cezar, imparatul roman, decide sa schimbe foaia. Acesta porunceste sa se construiasca un complex de lux roman, exact langa satul galilor. Acolo, vor locui doar cei mai bogati romani, iar intregul complex va fi numit "Domeniul zeilor".
Vor putea oare galii nostri sa reziste tacticii lui Cezar, sau o simpla atractie turistica nu ii va impedica din a-si atinge scopul si din a nu le fi slabita defensiva?

Asterix: Domeniul zeilor 2014 Trailer

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->