Avem un zoo (2011)

Povestea se petrece undeva in Sudul Californiei, unde un tata se muta alturi de familia sa, pentru a renova si redeschide o amarata gradina zoologica.

Gen: Drama, Familie
Data aparitiei: 27 Ianuarie 2012 (Romania)
Durata: 124 minute
Filmul de azi - Nota: 6.8/ 10


Regia: Cameron Crowe | Scenariul: Aline Brosh McKenna

Un film cu: Matt Damon, Scarlett Johansson, Thomas Haden , Colin Ford, Maggie Elizabeth Jones, Angus Macfadyen, Elle Fanning, Patrick Fugit, John Michael Higgins, Carla Gallo, J.B. Smoove, Stephanie Szostak, Michael Panes, Kym Whitley, Todd Stanton.

Povestea: Benjamin si-a pierdut sotia. Taticul, in incercarea de a incepe viata noua de la capat, cumpara o casa foarte mare, care are in componenta o gradina zoologica. Aceste lucruri ajung si la auzul fetitei lui care se bucura nespus ca in curtea din spate va putea sa se joace cu blanoasele creaturi. Cu toate acestea, fiul sau nu pare prea fericit de cele auzite, pentru ca viata lui trebuie sa fie la oras, nu la tara, motiv pentru care nu ezista sa ii reproseze mereu tatalui sau aceasta decizie egoista luata de el. Odata cumparata casa, Benjamin observa ca aceasta are nevoie de o renovare uriasa si apeleaza la toata echipa gradinii zoologice ca sa il ajute sa transforme aceasta gradina zoologica intr-una de vis unde oricine din imprejurimi sa vrea sa vina pentru a o vizita. Desi dorinta e puternica, partea financiara nu este una prea stabila, iar pentru a redeschide gradina zoologica pentru public, barbatii vor trebui sa gaseasca neaparat o solutie in cel mai scurt timp posibil. Va reusi oare Benjamin sa se descurce? Mai important, va reusi sa isi refaca familia, viata, alaturi de frumoasa Kelly (Scarlett Johansson)?

Avem un zoo 2011 Trailer

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->