Bring it on - Majoretele (2000)

O adolescenta trebuie sa se imparta intre scoala, iubit si echipa de majorete, unde trebuie sa faca schimbari drastice pentru a castiga din nou campionatul.

Gen: Comedie, Sport
Data aparitiei: 25 August 2000 (Statele Unite)
Durata: 98 minute
Filmul de azi - Nota: 5.9/ 10

Regia: Peyton Read | Scenariul: Jessica Bendinger

Un film cu: Kirsten Dunst, Eliza Dushku, Jesse Bradford, Gabrielle Union, Clare Kramer, Nicole Bilderback, Tsianina Joelson, Honorine Bell, Nathan West, Huntley Ritter, Shamari Fears, Natina Reed, Brandi Williams, Richard Hillman, Lindsay Sloane.

Povestea: Echipa Toro de majorete, de la Liceul Rhancho Carne din San Diego, au mult spirit si veselie, fiind campioane de sanse ani la rand. Pentru noul capitan insa, apar problemele atunci cand descopera ca toate miscarile echipei de majorete au fost furate din alte parti, echipa Toro neavand nici macar o miscare originala. Miscarile au fost furate in mare parte de la echipa Clovers, care incearca in acest an sa castige campionatul, dar se zbat cu greu datorita lipsei banilor. Cu toate acestea, Clovers pana la urma se inscriu in competitie si noul capitan al echipei Toro va trebui sa inventeze intr-un timp cat mai scurt o noua coregrafie de succes, care sa le aduca acasa campionatul. Pe parcursul competitiei echipele obosesc si devin extenuate de munca pe care trebuie sa o depuna, pe de o parte Clovers incearca sa atraga asupra echipei sale atentia si recunostinta pe care o merita, iar Torrance pe de alta parte incearca sa mai salveze din reputatiei propriei echipe. Cu toate acestea, o singura echipa poate sa castige acest trofeu si doar una din ele va pleca acasa cu trofeul mult meritat, asadar, fie ca cele mai bune miscari sa castige.

Bring it on - Majoretele 2000 Trailer

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->