Cautarea - The Search (2014)

cautarea the search O femeie ce lucreaza pentru o organizatie non-guvernamentala, formeaza o relatie speciala cu un tanar baiat, marcat de razboiul din Cecenia.

Gen: DramaRazboi
Data aparitiei: 19 Decembrie 2014 (Romania)
Durata: 149 minute
Filmul de azi - Nota: 6.0/ 10


Regia si scenariul: Michel Hazanavicius

Un film cu: Bérénice Bejo, Annette Bening, Maksim Emelyanov, Abdul Khalim Mamutsiev, Zukhra Duishvili, Lela Bagakashvili, Yuriy Tsurilo, Anton Dolgov, Mamuka Matchitidze, Rusudan Pareulidze.

Povestea: O poveste ce se invarte in jurul a patru personaje care sunt implicate in razboiul cecen de la sfarsitul mileniului trecut. Aceste patru destine sunt aduse impreuna intr-un mod de necrezut, intr-un context de razboi ce implica soldati rusi care ucid fara mila, orice le iese in cale. Un baiat ajunge sa fie orfan, dupa ce parintii ii sunt ucisi, iar singura lui salvare va fi o femeie dintr-o organizatie non-guvernamentala care ii va putea salva viata. Baiatul are de asemenea si o sora mai mare, care a supravietuit acestui masacru, iar acum aceasta isi cauta fratele printre ruinele razboiului. Nu uitam nici de personajul tanarului in varsta de 20 de ani, inca fraged in ale luptei, dar care va trebui sa se adapteze, si pe care luptele il vor transforma.

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->