Crank: Tensiune Maxima (2009)

crank high voltage Dupa ce un cap al mafiei chinezesti ii fura inima si o inlocuieste cu un dispozitiv electric, Chev Chelios decide ca e vremea sa se razbune.

Gen: Actiune, Comedie, Crima, Thriller
Data aparitiei: 24 Aprilie 2009 (Romania)
Durata:
Filmul de azi - Nota: 6.3/ 10


Regia si scenariul: Mark Neveldine, Brian Taylor

Un film cu: Jason Statham, Amy Smart, Clifton Collins Jr., Dwight Yoakam, Efren Ramirez, Julanne Chidi Hill, Jose Pablo Cantillo, Reno Wilson, Keone Young, Art Hsu, Joseph Julian Soria, Bai Ling, David Carradine, Corey Haim, Geri Halliwell.

Povestea: Chev Chelios este protagonistul acestei productii care incepe in forta cu barbatul care cade din inaltul cerului, izbindu-se de astfalt. Nu doar medicii, ci oricine ar putea fi de acord ca acesta nu mai are nicio sansa de scapare, insa o solutie ingenioasa ii poate salva viata. Acesta este dus intr-o locatie necunoscuta, acolo unde chinezii il vor seda si ii vor scoate diverse organe. Acestia ii scot chiar si inima, pe care o inlocuiesc cu una artificiala. Cand se va trezi, Chev va reusi sa evadeze si sa descopere la scurt timp ca, pentru a puteai supravietui, trebuie sa isi incarce corpul constant cu electricitate la un anumit numar de ore. Ca si orice alta resursa, electricitatea pare sa aiba o limita in orasul in care Chev alearga, astfel ca va trebui sa il gaseasca pe mafiot intr-un timp cat mai scurt, pentru a-si putea recapata inima.

Crank: Tensiune Maxima 2009 Trailer

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->