Exodus: Zei si regi (2014)

exodus zei si regi Inspirat din Biblie, filmul relateaza misiunea data de Dumnezeu lui Moise, de a-i scoate pe egipteni din Egipt, in ciuda opunerii lui Ramses.

Gen: Actiune, Aventura, Drama, Istoric
Data aparitiei: 12 Decembrie 2014 (Romania)
Durata: 150 minute
Filmul de azi - Nota: 5.5/ 10


Regia: Ridley Scott | Scenariul: Adam Cooper, Bill Collage

Un film cu: Christian Bale, Joel Edgerton, Ben Kingsley, Aaron Paul, Sigourney Weaver, Indira Varma, Maria Valverde, John Turturro, Emun Elliott, Golshifteh Farahani, Ben Mendelsohn, Kelly Schembri, Dar Salim, Tara Fitzgerald, Hiam Abbass.

Povestea: Exodus: Gods and Kings relateaza povestea unui om curajos, binecuvantat de Dumnezeu si care accepta misiunea Lui, de a-i calauzi pe oameni afara din Egipt, in ciuda tuturor impotrivilor faraonului Ramses. In acest film 3D vom vedea drama prin care trec cei aproximativ 600.000 de oameni, care nu doresc decat sa urmeze calea Lui si sa isi gaseasca linistea. Situatia se va complica atunci cand napasta se va cobori peste poporul egiptean.

Efectele speciale si distributia fac ca nota filmului sa creasca, insa superficialitatea detaliilor l-ar putea trage in jos, iar aici ne referim la faptul ca acesti egipteni sunt mult prea albi, in conditiile in care soarele bate tot timpul. De asemenea, nu excludem nici modificarile aduse povestii, ce au ca scopi sa ii ofera filmului un aer mai autentic de Hollywood.

Exodus: Zei si regi 2014 Trailer

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->