Goodbye to All That (2014)

Otto Wall este un burlac cu acte in regula, a carui principala preocupare este sa agate femei. Totul a inceput cand sotia l-a anuntat ca vrea sa divorteze...

Gen: Comedie, Drama
Data aparitiei: 17 Decembrie 2014 (Statele Unite)
Durata: 87 minute
Filmul de azi - Nota: 6.2/ 10


Regia si scenariul: Angus MacLachlan

Un film cu: Paul Schneider, Melanie Lynskey, Anna Camp, Audrey P. Scott, Heather Graham, Heather Lawless, Ashley Hinshaw, Michael Chernus, Amy Sedaris, Celia Weston, Ben Baker, Steven Hall, Beth Bostic, Amelie Clare, Steve Coulter.

Povestea: Filmul Goodbye to All That spune povestea unui tata care devine burlac peste noapte, asta dupa ce sotia sa ii transmite ca vrea sa divorteze. Desi ii vine greu sa accepte acest lucru, protagonistul accepta, si in scurt timp vom observa ca acesta nu sufera de fapt atat de mult, pentru ca isi va gasi doamne si domnisoare care sa il consoleze. Fara ca acesta sa realizeze ce se intampla, incepe sa agate tot felul de femei, care vor fi sesizate si de familia sa. Ce se va intampla cand sotia va realiza ce barbat a avut langa ea? Dar ce vor face copiii in conditiile in care tatal nu este chiar cel mai bun exemplu, in situatia de fata?


Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->