Grease (1978)

grease 1978
Sandy si Danny se indragostesc in timpul unei veri nabadaioase. Dar cand vine toamna si descopera ca sunt in acelasi liceu, vor mai putea fi impreuna?

Gen: Comedie, Musical, Dragoste
Data aparitiei: 16 Iunie 1978 (Statele Unite)
Durata: 110 minute
Filmul de azi - Nota: 6.8/ 10


Regia: Randal Kleiser | Scenariul: Jim Jacobs, Warren Casey

Un film cu: John Travolta, Olivia Newton-John, Stockard Channing, Jeff Conaway, Barry Pearl, Michael Tucci, Kelly Ward, Didi Conn, Jamie Donnelly, Dinah Manoff, Eve Arden, Frankie Avalon, Joan Blondell, Edd Byrnes, Sid Caesar.

Povestea: In timpul unei vizite in America, Sandy cea din Australia, il intalneste pe Danny Zuko, pe plaja, si se indragosteste imediat de acesta. Aceasta are inima aproape franta cand vara se incheie si stie ca trebuie sa se intoarca acasa, iar ultimul lor sarut pe plaja, este unul foarte emotionant. Soarta face ca, parintii ei sa doreasca sa mai ramana in America iar scoala la care aceasta se inscrie, sa fie accidental si scoala iubitului ei din vara. Cu toate acestea, Danny cel de la scoala se comporta cu totul diferit fata de Danny cel de pe plaja. Acesta e liderul echipei T-Birds, o banda care are o anumita reputatie de intretinut, si nu poate fi vazut in compania unei singure fete, ci el trebuie sa fie vazut in compania multor fete, astfel ca nu poate sa fie din nou cu aceasta. Sandy, suparata fiind, isi gaseste pacea intr-un grup de fete numite The Pink Ladies care o consoleaza si o incurajeaza. Ce se va intampla acum? Va incerca sa fie si ea o fata usoara precum ar vrea prietenii lui Danny, sau va astepta ca Danny sa revina cu picioarele pe Pamant si sa se schimbe pentru ea, si pentru adevarata dragoste?

Grease 1978 Trailer

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->