Hobbitul: Batalia celor cinci ostiri (2014)

hobbitul batalia celor cinci ostiri Bilbo si compania au reusit in sfarsit sa trezeasca dragonul, dar vor putea ei sa ii tina piept lui Smaug, dar si ororilor ce vin dinspre Dol Guldur?

Gen: Aventura, Fantezie
Data aparitiei: 19 Decembrie 2014 (Romania)
Durata: 144 minute
Filmul de azi - Nota: 8.4/ 10


Regia: Peter Jackson | Scenariul: Fran Walsh, Philippa Boyens

Un film cu: Ian McKellen, Martin Freeman, Richard Armitage, Benedict Cumberbatch, Lee Pace, Evangeline Lilly, Luke Evans, Cate Blanchett, Orlando Bloom, Manu Bennett, Aidan Turner, Hugo Weaving, Dean O'Gorman, Christopher Lee, James Nesbitt.

Povestea: Un razboi este pe cale sa inceapa, un razboi pe care nimeni nu il va putea controla, un razboi pe care protagonistii nu au putere sa il castige. Pe 19 Decembrie apare unul dintre cele mai asteptate filme ale acestui an, The Hobbit: The Battle of the Five Armies. Aceasta este ultima parte din trilogia Hobbitul, si ni-i aduce in prim plan pe Bilbo Baggins, Thorin, si intreaga armata de pitici. In acest ultim film, observam cum protagonistii reusesc sa trezeasca dragonul Smaug, care acum paraseste muntele pentru a teroriza oamenii din oraselul de pe lac. Obsedat de atingerea scopului, Thorin ajunge sa puna in pericol viata lui Bilbo, hobbitul ales pentru a duce la capat povestea. Daca sacrificiul lui Baggins ar fi de ajuns, Thorin ar mai sta pe ganduri, insa intr-o alta parte de lume, vrajitorul Gandalf descopera alte pericole nebanuite, scoase la suprafata de catre inamicul Sauron si legiunile de Orci care marsaluiesc cu un scop precis. Intunericul pune stapanire pe aceasta lume a lor, iar acum, piticii, elfii si oamenii, trebuie sa aleaga: sa se uneasca, sau sa fie distrusi. Ce se va intampla in ultima parte a acestei trilogii? Urmeaza sa vedem!

Hobbitul: Batalia celor cinci ostiri 2014 Trailer

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->