James Gunn, despre Gardienii Galaxiei 2

james gunn gardienii galaxiei 2
Chiar daca nu este presat de timp la fel ca alti regizori de la Marvel, James Gunn este constient ca Gardienii Galaxiei 2, va trebui sa iasa foarte bine, pentru ca asteptarile sunt foarte mari. 

Asteptarile sunt uriase, pentru ca primul film a fost un succes, motiv pentru care vom avea parte de o continuare. Pentru partea a doua care se pregateste, regizorul stie ca trebuie sa puna personajele intr-o noua lumina, si sa ofere noi povesti despre ele, pentru a pastra publicul atintit de ecrane.

Gunn a vorbit si despre seria James Bond, despre care a spus ca este una interesanta, insa nu intr-acolo vrea sa se indrepte cu Gardienii Galaxiei. Acesta a declarat ca eroii din acest film sunt intr-o continua schimbare, si ca publicul trebuie sa isi dea seama ca unele personaje sunt mult mai rele decat par, si altele sunt mult mai bune. Va fi interesant, cu timpul, atunci cand publicul va realiza secretele din spatele fiecarui personaj.

Cat despre progresul pe care l-a facut pana acum, James Gunn a declarat: "Sunt destul de inspirat, am multe idei. Toata povestea a fost scrisa deja. Sunt foarte incantat de ceea ce se va intampla.".

Guardians of the Galaxy 2 va debuta in cinematografele din Statele Unite pe data de 5 May 2017, iar in Marea Britanie, pe 28 Aprilie.


Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->