Jumanji (1995)

jumanji 1995 Doi copii si doi adulti participa impreuna la jocul pe viata si pe moarte numit Jumanji, care are abilitatea de a transforma timpul si spatiu.

Gen: Aventura, Familie, Fantezie
Data aparitiei: 15 Decembrie 1995 (Statele Unite)
Durata: 104 minute
Filmul de azi - Nota: 7.7/ 10


Regia: Joe Johnston | Scenariul: Jonathan Hensleigh, Greg Taylor

Un film cu: Robin Williams, Kirsten Dunst, Bonnie Hunt, Jonathan Hyde, Bradley Pierce, Bebe Neuwirth, David Alan Grier, Patricia Clarkson, Adam Hann-Byrd, Laura Bell Bundy, James Handy, Gillian Barber, Brandon Obray, Cyrus Thiedeke, Gary Joseph Thorup.

Povestea: Alan Parrish este doar un baiat, care intr-o zi, face o descoperire neobisnuita. Acesta gaseste jocul Jumanji si chiar daca jocul este plin de praf, pare totusi sa il atraga foarte tare pe baiat. Pentru a nu juca singur, acesta o cheama si pe prietena Sarah. Ce nu stiu cei doi, este faptul ca Jumanji nu este un simplu joc, ci este unul pe viata si pe moarte, care are puterea de a schimba timpul si spatiul. Astfel, atunci cand Alan va da cu zarul, va fi prins in jungla din Jumanji, lasand-o pe Sarah neputincioasa. Timp de 26 ani aceasta a trebuit sa mearga la tot felul de psihologi pentru a trece peste aceasta tragedie. In prezent, alti doi copii descopera jocul prafuit, si fac aceeasi greseala, incepand sa-l joace. Intamplarea face ca acestia sa nimereasca un zar, care il va scoate pe Alan din interiorul jocului. Acesta este mult mai barbos ca inainte si arata ca un fel de Tarzan contemporan. In acel moment, barbatul realizeaza ca a fost salvat de acesti copii, si ca totodata trebuie sa duca acest joc pana la capat. Sa fie oare si Sarah de acord sa joace in continuare acest joc, care a marcat-o pentru totdeauna? Sa fie ea dispusa sa participe din nou la jocul care transforma totul in jurul lor si ii aduce aproape in pragul mortii?

Jumanji 1995 Film Trailer

Vietile a patru oameni sunt puse in pericol atunci cand jocul Jumanji va fi descoperit.

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->