Mai tantalau, mai gogoman (2014)

mai tantalau mai gogoman La 20 de ani de la prima lor aventura, Lloyd si Harry pleaca intr-o noua excursie, ce are ca scop de data aceasta, gasirea noii fiice descoperite a lui Harry.

Gen: Comedie
Data aparitiei: 12 Decembrie 2014 (Romania)
Durata: 109 minute
Filmul de azi - Nota: 4.9/ 10


Regia: Bobby Farrelly, Peter Farrelly | Scenariul: Sean Anders, Mike Cerrone

Un film cu: Jim Carrey, Jeff Daniels, Rob Riggle, Laurie Holden, Rachel Melvin, Steve Tom, Don Lake, Patricia French, Kathleen Turner, Gregory Fears, Bill Murray, Tembi Locke, Paul Blackthorne, Brady Bluhm, Eddie Shin.

Povestea: Jim Carrey si Jeff Daniels revin la rolurile care i-au facut celebri in urma cu 20 de ani. Tantalaul si Gogomanul 2, sau daca vreti, Mai Tantalau si Mai Gogoman este o continuare a filmului din 1994. Cei doi protagonisti sunt vizibil imbatraniti, insa doar ca fizic, pentru ca spiritul le-a ramas intact. Ideea filmului eeste centrata in jurul faptului ca Harry Dunn are o fata de care nu stia pana acum, iar Lloyd Christmas se indragosteste imediat de aceasta, odata ce ii vede poza. Impreuna, cei doi cad de acord sa mearga in cautarea fiicei nou descoperita a lui Harry. Drumul va fi anevoios si presarat cu multe momente hazlii. Mai multe detalii gasiti in articolul primul trailer al filmului Tantalaul si Gogomanul 2.

Dumb and Dumber To (2014) Trailer

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->