O noapte la Muzeu: Secretul Faraonului (2014)

Larry Daley pleaca intr-o calatorie prin toata lumea, reunind personaje vechi si noi, cu scopul de a salva magia ce va disparea in curand.

Gen: Aventura, Comedie, Familie, Fantezie
Data aparitiei: 26 Decembrie 2014 (Romania)
Durata:
Filmul de azi - Nota: 7.0/ 10


Regia: Shawn Levy | Scenariul: David Guion, Michael Handelman

Un film cu: Ben Stiller, Robin Williams, Owen Wilson, Dan Stevens, Rebel Wilson, Ben Kingsley, Mickey Rooney, Rami Malek, Dick Van Dyke, Steve Coogan, Ricky Gervais, Rachel Harris, Mizuo Peck, Skyler Gisondo, Crystal the Monkey.

Povestea: Pregatiti-va pentru una dintre cele mai salbatice aventuri traite pana acum. Cea mai tare noapte la muzeu are sa se intample abia acum, cand Larry, va trebui sa calatoreasca in jurul Pamantului, alaturi de personajele sale favorite, dar si de altele, noi descoperite, pentru a salva magia. Aceasta inca mai exista, dar in curand va disparea, motiv pentru care toata gasca trebuie sa faca ceva, sau atmosfera de la muzeu nu va mai fi asa cum o stiam pana acum.
Situatia poate fi salvata doar daca se vor afla secretele tabletei magice, insa acest lucru este posibil doar daca protagonistii nostri vor calatori impreuna la Londra. In capitala britanica, acestia vor merge la un alt muzeu, iar de aici, o serie de alte aventuri si ispravi iau nastere.

O noapte la Muzeu: Secretul Faraonului 2014 Trailer

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->