Road Trip - O escapada super (2000)

road trip o escapada super Patru prieteni pleaca intr-o calatorie in care vor parcurge aproape 3000 de kilometri, ca sa recupereze o caseta video trimisa gresit unei fete.

Gen: Aventura, Comedie
Data aparitiei: 6 Octombrie 2000 (Romania)
Durata: 93 minute
Filmul de azi - Nota: 6.7/ 10


Regia: Todd Phillips | Scenariul: Scot Armstrong

Un film cu: Breckin Meyer, Seann William Scott, Amy Smart, Paulo Constanzo, DJ Qualls, Rachel Blanchard, Anthony Rapp, Fred Ward, Andy Dick, Ethan Suplee, Horatio Sanz, Rhoda Griffis, Marla Sucharetza, Edmund Lyndeck.

Povestea: Josh si Tiffany sunt impreuna inca de cand erau mici copii. Acestia au fost parca intr-o relatie dintotdeauna si mereu erau vazuti impreuna. Viata de student este grea, iar cei doi trebuie sa se desparta pentru o perioada, recurgand la o relatie de distanta, pentru ca fiecare din ei, a ales o alta facultate. Cei doi corespondeaza frecvent prin intermediul telefonului si isi spun ce au mai facut. Problemele apar totusi, atunci cand Beth isi face aparitia in scena, si se culca alaturi de protagonist. Teoretic, nu ar trebui sa fie nicio problema, pentru ca Tiffany nu ar putea afla niciodata, dar intamplarea face ca aceasta mica partida a lor, sa fi fost inregistrata, iar caseta sa fi fost trimisa pe adresa lui Tiffany. Desi voia initial sa ii transmita cele mai dulci ganduri, Josh constata cu stupoare ca relatia sa este in pericol, daca nu opreste cumva acea caseta din drumul ei. Deoarece caseta nu mai poate fi oprita, Josh decide sa plece inspre Tiffany pentru a ajunge la ea inainte ca sa ajunga caseta video. Cu el, va lua inca trei prieteni foarte activi, care il vor baga tot felul de situatii jenante de-a lungul calatoriei, implicandu-se cu totii intr-o serie de aventuri amuzante.

Road Trip - O escapada super 2000 Trailer

O aventura de neuitat, in care patru prieteni strabat aproape 3000 de kilometri pentru a recupera o caseta video.

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->