Space Jam - Meciul Secolului (1996)

Michael Jordan decide sa ajute personajele animate din Looney Toons, intr-un meci de baschet contra extraterestrilor, care le va decide soarta.

Gen: Animatie, Aventura, Comedie
Data aparitiei: 15 Noiembrie 1996 (Romania)
Durata: 88 minute
Filmul de azi - Nota: 7.2/ 10


Regia: Joe Pytka | Scenariul: Leo Benvenuti, Steve Rudnick

Un film cu: Michael Jordan, Wayne Knight, Theresa Randle, Manner Washington, Eric Gordon, Penny Bae Bridges, Brandon Hammond, Larry Bird, Bill Murray, Thom Barry, Charles Barkley, Patrick Ewing, Tyrone Bogues, Larry Jonhson, Shawn Bradley.

Povestea: Swackhammer este detinatorul de drept al parcului de distractii Moron Mountain si este disperat in incercarea sa de a gasi noi atractii pentru parcul lui de distractii. Astfel, acesta se decide sa aduca personajele din Looney Tunes pe planeta sa, pentru a-si spori afacerea si pentru a face mai multi bani. El isi trimite subalternii pe planeta, pentru a-i captura pe acestia, indiferent ca vor fi sau nu de acord. Cu toate acestea, Bugs Bunny cu inteligenta lui, ii pacaleste sa participe la un meci de basket, in special vazand ca acestia sunt mici de inaltime. Meciul de basket trebuia sa decida daca personajele din Looney Tunes vor merge pe planeta extraterestra sau vor ramane pe Pamant. La inceput, lunaticii sunt entuziasmati stiind ce inaltime mica au acesti extraterestri, dar atunci cand ei vor prelua corpurile unor faimosi jucatori de basket, balanta se va inclina. Pentru a mai egala putin sansele, Bugs apeleaza la ajutorul lui Michael Jordan, care se lasa intr-un final convins, stiind ca e vorba de soarta acestor personaje, dar si a copiilor din toata lumea care nu vor mai avea la ce sa se uite daca ei dispar.

Space Jam 1996 Trailer

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->