Taken 3: Teroare în L.A. (2015)

taken 3 2015
Fugind de catre autoritati, Bryan Mills trebuie sa-i gaseasca si sa-i elimine pe cei care i-au ucis sotia cu sange rece si i-au inscenat intreaga crima.

Gen: Actiune, Crima, Thriller
Data aparitiei: 9 Ianuarie 2015 (Romania)
Durata: 109 minute
Filmul de azi - Nota: 7.6/ 10


Regia: Olivier Megaton | Scenariul: Luc Besson, Robert Mark Kamen

Un film cu: Liam Neeson, Maggie Grace, Famke Janssen, Forest Whitaker, Jonny Weston, Dougray Scott, Jon Gries, Leland Orser, Al Sapienza, Sam Spruell, Andrew Howard, Judi Beecher, Dylan Bruno, Jason Lee Erickson, Stefanie Kleine.

Povestea: Dupa ce in primele doua parti a fost mai mereu pe fuga, din dorinta de a-si salva fiica, respectiv sotia, acum, agentul special Bryan Mills trebuie sa se salveze pe sine insusi. Intriga celei de-a treia parti a filmului Taken, ia nastere atunci cand fosta sotie este ucisa intr-un mod sangeros, la scurt timp dupa ce relatia dintre cei doi incepea sa se refaca. Consumat de furie si dorind sa isi spele numele, datorita crimei care i-a fost pusa in carca, protagonistul merge pe urmele infractorilor cu un singur scop: sa-i elimine pe toti cei care i-au facut rau, lui si familiei sale. Problemele nu inceteaza aici, intrucat, fiind suspectat de uciderea fostei sotii, Bryan trebuie sa se fereasca in mod constant de CIA si FBI, punandu-si in practica priceperile acumulate de-a lungul timpului. Va reusi propria justitie, impusa de fostul agent, sa functioneze? Va putea sa isi protejeze ultima avere ce i-a ramas in viata, fiica sa?

Taken 3: Teroare in L.A. 2015 Trailer

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->