The Way Way Back (2013)

the way way back Un tanar in varsta de 14 ani, pleaca in vacanta alaturi de familie, si ajunge sa isi faca un nou prieten in managerului parcului acvatic Water Wizz.

Gen: Comedie, Drama
Data aparitiei: 26 Iulie 2013 (Statele Unite)
Durata: 103 minute
Filmul de azi - Nota: 7.5/ 10


Regia si scenariul: Nat Faxon, Jim Rash

Un film cu: Steve Carell, Toni Collette, Allison Janney, AnnaSophia Robb, Sam Rockwell, Maya Rudolph, Liam James, Rob COrddry, Amanda Peet, River Alexander, Zoe Levin, Jim Rash, Adam Riegler, Jeremy Weaver.

Povestea: Duncan nu este un copil foarte popular, iar vara ce vine, nu pare ca va fi una foarte distractiva pentru el. Iubitul mamei sale, ii invita pe acestia la casa lui de pe plaja ca sa isi petreaca vara, loc unde Duncan ar trebui sa devina mai sociabil si sa cunoasca niste fete. Dupa ce acestia ajung la casa de pe plaja, Duncan descopera ca iubitul mamei sale, are si o fata, exact de varsta lui. Adolescentul este impresionat de frumusetea acesteia, dar este mult prea timid ca sa poata discuta cu aceasta, asa ca in mare parte o da in bara. Soarele are sa apara si pe strada baiatului, atunci cand merge la parcul acvatic local, Water Wizz, si il intalneste pe Owen, managerul parcului. Acesta il prezinta angajatilor si ii arata cat de mult se distreaza acestia. Incetul cu incetul, se imprieteneste cu angajatii parcului si ia parte la diferite petreceri, incepe sa fie mai sociabil, se exteriorizeaza si cunoaste fete noi. De asemenea, se pare ca aceste schimbari ce au loc asupra lui Duncan, o fac pe sora sa vitrega sa ii mai ofere o sansa.

The Way Way Back 2013 Trailer

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->