Ucenic pentru crima (2014)

ucenic pentru crima
Dupa ce intra in inchisoare, JR constata ca are nevoie de protectie pentru a supravietui, insa toate acestea vin cu un pret...

Gen: Actiune, Crima, Drama
Data aparitiei: 26 Decembie 2014 (Romania)
Durata: 108 minute
Filmul de azi - Nota: 6.9/ 10


Regia: Julius Avery | Scenariul: John Collee

Un film cu: Brenton Thwaites, Ewan McGregor, Alicia Vikander, Matt Nable, Damon Herriman, Nash Edgerton, Jacek Koman, Jesse McGinn, Eddie Baroo, Tom Budge, Tammie West, Isaac Money, David Partridge, Sarah Filippi, Rick Tonna.

Povestea: JR are 19 ani, si a fost inchis pentru o crima minora. Chiar si asa, inchisoarea nu iarta, iar baiatul va descoperi in curand realitatea dura din puscarie. Pentru a putea sa supravietuiasca, acesta va fi nevoit sa apeleze la serviciile unuia dintre cei mai cunoscuti criminali din Austraia, anume Brendan Lynch. Din pacate pentru adolescent, aceasta protectie vine si cu un pret. Dupa ce va fi eliberat, JR va trebui sa il scoata din inchisoare pe acest Fynch. Dupa ce tanarul va iesi din inchisoare, va fi pus intre ciocan si nicovala, intrucat nu va mai sti in cine poate sa aiba incredere si in cine nu, totul transformandu-se intr-un joc de-a soarecele si pisica, un joc ce-l are ca protagonist pe fostul sau mentor.

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->