Unbroken - De neinvins (2014)

unbroken de neinvins Dupa prabusirea unui avion, un maratonist supravietuieste 47 de zile fara apa si mancare, insa ulterior este capturat si luat prizonier de razboi.

Gen: Biografie, Drama, Razboi, Sportiv
Data aparitiei: 23 Ianuarie 2015 (Romania)
Durata: 137 minute
Filmul de azi - Nota: 6.8/ 10


Regia: Angelina Jolie | Scenariul: Joel Coen, Ethan Coen

Un film cu: Jack O'Connell, Takamasa Ishihara, Domhnall Gleeson, Matthew Crocker, Garrett Hedlund, Finn Wittrock, Jai Courtney, Maddalena Ischiale, Vincenzo Amato, John Magaro, Luke Treadaway, Ross Anderson, C.J. Valleron, John D'Leo, Alex Russell.

Povestea: O biografie ce ilustreaza viata lui Louis Zamperini, un atlet olimpic care s-a alaturat armatei, in timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial. Louis era un maratonist foarte talentat, dar totodata si aviator, aceasta din urma pasiune aducandu-l in mare primejdie, pentru ca in al Doilea Razboi Mondial, protagonistul avea sa se afle la bordul unui avion ce urma sa se prabueasca. In urma prabusirii, Louis a reusit sa supravietuiasca unor pericole nenumarate, vreme de 47 de zile. Dupa ce ajunge pe uscat, acesta nu scapa de probleme, deoarece e capturat de catre armata japoneza si tinut drept prizonier de razboi. Pret de doi ani, Louis este supus unor torturi odioase.

Filmul se inspira din romanul Unbroken: A World War II Story of Survival, Resilience and Redemption si este regizat de catre Angelina Jolie.

Unbroken - De neinvins 2014 Trailer

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->