Vacanta all inclusive (2009)

vacanta all inclusive O comedie centrata in jurul a patru cupluri care pleaca in vacanta intr-un resort de lux, cu speranta  ca isi vor salva relatiile de cuplu.

Gen: Comedie, Dragoste
Data aparitiei: 4 Decembrie 2009 (Romania)
Durata: 113 minute
Filmul de azi - Nota: 7.8/ 10


Regia: Peter Billingsley | Scenariul: Jon Favreau, Vince Vaughn

Un film cu: Vince Vaughn, Malin Akerman, Jon Favreau, Jason Bateman, Faizon Love, Malin Akerman, Kristen Bell, Kristin Davis, Kali Hawk, Tasha Smith, Carlos Ponce, Peter Serafinowicz, Jean Reno, Temuera Morrison, Jonna Walsh, Gattlin Griffith.

Povestea: Dave, Ronnie, Jason, Cynthya, Joey si Lucy. Cu totii sunt prieteni. Un grup mare si frumos care includea si pe Shane cu Jennifer, dar au divortat. Jason si Cynthia anunta ca mariajul lor se confrunta cu mari dificultati si ca ar dori sa petreaca o vacanta pe o insula luxoasa, unde au acces doar cei instariti. Pentru a-si permite aceasta vacanta, trebuie sa recurga la un pachet de opt persoane, ca sa beneficieze de o reducere. Pana la urma, Jason si Cynthia isi conving prietenii sa vina cu ei si sa se distreze, in timp ce ei doi vor lua parte la lectii pentru imbunatatirea mariajului. Odata ajunsi pe insula, sunt anuntati ca nu pot face ce isi doresc si ca vor trebui sa participe cu totii, impreuna, la fiecare lectie si la fiecare activitate a insulei. Desi au crezut initial ca pleaca in vacanta, acestia isi dau seama ca trebuie de fapt sa respecte o gramada de reguli. Dupa ce incep lectiile particulare, fiecare cuplu remarca ce probleme mari are de fapt, iar comedia si scandalul abia acum se instaleaza.

Vacanta all inclusive 2009 Trailer

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->