Ziua Independentei (1996)

Navele spatiale invadeaza Pamantul, extraterestrii vor sa ne cucereasca, iar singura arma a omului este vointa de a ramane in viata.

Gen: Actiune, Aventura, SF, Thriller
Data aparitiei: 4 Octombrie 1996 (Romania)
Durata: 145 minute
Filmul de azi - Nota: 6.8/ 10


Regia: Roland Emmerich | Scenariul: Dean Devlin

Un film cu: Will Smith, Bill Pullman, Jeff Goldblum, Mary McDonnell, Jud Hirsch, Robert Loggia, Randy Quaid, Margaret Colin, Vivica A. Fox, James Rebhorn, Harvey Fierstein, Adam Baldwin, Brent Spiner, James Duval, Lisa Jakub.

Povestea: Pe data de 2 Iulie, toate comunicatiile cu lumea, pica, iar planeta intra intr-o era a haosului. Interferente atmosferice ciudate sunt provocate de catre o posibila rasa extraterestra. In curand, armata are sa afle ca numeroase obiecte extraterestre vor intra in coliziune cu diferite parti si cladiri importante ale Pamantului. Initial, s-a crezut ca este vorba de meteoriti, dar curand au realizat ca au de a face cu o adevarata invazie extraterestra, cum au vazut doar in filme. Dupa cateva incercari nereusite de a comunica cu extraterestrii, David Levinson, un savant, descopera ca fiintele extraterestre vor ataca Pamantul in mai putin de o zi. Pe data de 3 Iulie, New York, Los Angeles, Washington, Paris, Londra, Houston si Moscova, toate aceste orase importante ale lumii, au fost luate cu asalt de catre navele extraterestre. Supravietuitorii au plecat atunci inspre Zona 51, acolo unde se afla laboratoarele secrete unde se cerceteaza existenta extraterestrilor, pentru a concepe un plan prin care sa ii infranga pe acestia. Cum vor reusi totusi sa ii invinga pe acesti extraterestri cu o tehnologie atat de avansata, cand singura arma a omenirii este simpla vointa fireasca de a dori sa nu moara? Urmeaza sa vedem totul pe data de 4 Iulie, a treia zi in care se intampla actiunea, atunci cand va fi Ziua Independentei.

Ziua Independentei 1996 Trailer

Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->