2 barbati au urmarit Grown Ups 2, 47 de saptamani la rand

grown ups 2, 47 saptamani

La prima vedere, ar parea o idee destul de proasta sa te uiti la un film, 47 de saptamani, una dupa alta, in special daca este vorba de Grown Ups 2. Oricine are idei proaste uneori, insa doi neozeelandezi, Guy Montgomery si Tim Batt au avut-o pe cea mai proasta. Cei doi au urmarit in fiecare saptamana, timp de 47 de saptamani, acelasi film.

DE CE?

Baietii au declarat pentru website-ul vice.com, faptul ca au incercat sa faca din asta o mare tortura. Spunem tortura, pentru ca, in general, filmul are note destul de mici atat din partea criticilor, cat si din partea fanilor lui Sandler, care s-au cam saturat de aceleasi glume. Pana la urma, Grown Ups 2 nu este un film la care sa te uiti cu un spirit critic, ci unul la care sa te uiti cu gasca si sa razi pe saturate la glumele superficiale.

Baietii au recunoscut ca nu au vazut inca partea intai, insa dupa ce au urmarit partea a doua de atat de multe ori, s-ar uita cel putin o data si la partea intai. Batt a explicat faptul ca dupa aproape un an in care te uiti la acelasi film, chiar si fara sa vrei, nu mai esti atent la actiunea din prim plan, ci mai mult la tot felul de obiecte neimportante, cum ar fi obiectele de recuzita situate pe vreo masuta.

Trebuie sa recunoastem insa ca proiectul Grown Ups a fost in mare parte doar o scuza pentru Sandler si prietenii lui, Kevin James, Chris Rock, David Spade si Rob Schneider, sa mai apara in vreo productie. Rock chiar a recunoscut ca s-a plictisit atat de tare la filmari incat a scris scriptul filmului Top Five, o productie destul de reusita ce a debutat recent. Poate ar fi o idee buna pentru cei doi neozeelandezi sa urmereasca aceasta comedie mai bine, timp de un an.


Filme Populare

 
Copyright © 2013 - 2016 Filmul de azi
-->